Zorannah zbog Miličevića odlazi u Belgiju

zoranah-1

Vijest da će poznata modna blogerka Zorana Jovanović ili Zorannah, napustiti Srbiji rastužit će brojne djevojčice koje prate njen rad. Ipak, ne treba da tuguju pošto će blogerka iz Belgije, gdje će se preseliti zbog vjerenika Danijela Milićevića, te i dalje dijeliti modne savjete, piše Alo.

“Na pitanja o ljubavnom životu više ne odgovaram. Sretna sam u ljubavi, to je najvažnije. Osoba sa kojom sam u vezi me maksimalno ispunjava i zajedno nam je mnogo lijepo”, kazala je Zorannah.

Zbog Milićevića sa kojim je u vezi gotovo godinu dana, Zorana odlazi sve ćešće u Belgiju. Njihova ljubav cvijeta, ali kako ne bi razvijali vezu na daljinu, blogerka planira preseliti i sa vjerenikom započeti zajednički život u Gentu.

“Nismo raskinuli, kao što se špekulisalo. U Belgiji sjedim s razlogom – zbog njega. Lijepo nam je tamo, a mogućnosti su velike da se uskoro preselim i da promijenim život. Tamo sam započela poslove i velika je mogućnost da ostanem zastalno. Trenutno traju pregovori oko posla, a ako sve bude dobro, odoh iz Srbije”, dodala je Zorana, koja ne da odustane od karijere blogerke.

“Mislim da se više neću baviti pisanjem knjiga. Odlučila sam da nastavim raditi blog i da se fotografišem, odnosno da se bavim onim čime se bavim od samog početka. Mislim da ću prekinuti da se bavim pisanjem knjiga, jer je zasad sasvim dovoljno ovo što sam izdala”, kazala je Jovanovićeva i dodala da se njen budžet nije povećao otkad je radila na nekoliko poslovnih angažmana.