Fudbal

Vladan Milojević

AEK-ov trener: Respektujemo ekipu Veleža

21/07/2021
Foto: N1

Govoreći o tome ko je favorit, Milojević je kazao kako u ovom trenutku ne žele da razmišljaju u tom pravcu

Fudbalski klub Velež u četvrtak će na stadionu Grbavica u prvom susretu drugog pretkola UEFA Konferencijske lige dočekati atinski AEK.

Uoči ovog susreta šef stručnog štaba AEK-a Vladan Milojević održao je konferenciju za medije.

“Počinjemo drugo kolo Lige konferencije, igramo protiv Veleža. Na izvlačenju smo pretpostavili da će Velež da bude ta ekipa protiv koje ćemo da igramo. Mislim da je prva utakmica koju je Velež odigrao zaslužena i čestitao bih Veležu izlazak poslije toliko godina izlazak na evropsku scenu“, rekao je Milojević.

Naveo je i da je AEK-u ovo prva zvanična utakmica, i da su u fazi formiranja tima. Dodao je i da je dosta igrača koji su tek nekoliko dana u tom klubu te su se u ovom trenutku, kako je kazao, spremili na najbolji način za sutrašnju utakmicu.

“Respektujemo ekipu Veleža i pratio sam njihov put kroz bosansko prvenstvo i to je jedna kvalitetna, disciplinovana i dobra ekipa i u svakom slučaju sam za Velež čuo dobrih stvari i jako mi je drago da je tako“, rekao je.

Govoreći o tome ko je favorit, Milojević je kazao kako u ovom trenutku ne žele da razmišljaju u tom pravcu, kao i da su se spremili na najbolji način i da će se truditi da tako igraju.

“Ja sam oduvijek bio za to da bude prava takmičarska utakmica i meni je bitno da budemo ti koji će sigurno pokušati da igramo našu igru, ali u fudbalu imaju dva protivnika tako da svaki put ne zavisi samo od vas“, naveo je.

Nakon konferencije za medije fudbaleri AEK-a trenirali su na stadionu Grbavica.

Komentari

Autor: N1

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.