Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Bilić dovodi jednog od najtraženijih slobodnih igrača?

Sofiane Feghouli, Valencia

West Ham je favorit za potpis bivšeg ofenzivca Valencije, koji je nakon šest godina Mestallu napustio kao slobodan igrač, pišu engleski mediji.

Sofiane Feghouli (26) alžirski reprezentativac, jedan je od najtraženijih igrača bez ugovora, a samim tim i bez odštete, ovog ljeta u Evropi, a Slaven Bilić želi ga napraviti drugim besplatnim ulovom u prijelaznom roku, nakon što je Hammerse pojačao Havard Nordtveit, dosadašnji defenzivni vezni Borussije Monchengladbach.

Fegholi je desno krilo, ali može igrati na bilo kojoj poziciji ofenzivnog veznjaka, a njegove brojke u šest godina u Valenciji govore zašto je tražena roba ovog ljeta: 202 utakmice, 31 gol i 40 asistencija. Protekle sezone dosta je bio povrijeđen i sakupio je samo 33 nastupa, ali je zabijao i asistirao u Primeri, Ligi prvaka i Europa Ligi.

Biliću bi Fegholi došao kao sjajna nadopuna Dimitriju Payetu, čime bi West Ham imao jednu od najjačih kombinacija ofenzivnih veznjaka u Premier League.

Ali i dalje mu ostaje ključno dovesti učinkovitog golgetera, napadača od 20+ golova po sezoni. Pokušaji s Lyonovim Alexandreom Lacazetteom i Marseilleovim Michyjem Batshuayijem za sada nisu uspjeli.