Carlos Tevez se povrijedio u zatvoru?!

tevez

Kada si profesionalni igrač, uvijek moraš biti pažljiv jer nikada ne znaš gdje vreba opasnost od povrede. Čak i kada nisi na terenu…

A s Carlosom Tevezom sada smo doznali da se lako možeš povrijediti i u – zatvoru!

Argentinac se nakon nekoliko slobodnih dana vratio u Bocu povrijeđen, a iako je klub bio prilično tajanstven u objašnjenju što tačno stoji iza povrede Tevezovog lista, tamošnji mediji su doznali da se bivša zvijezda West Hama, Manchester Uniteda, Cityja i Juventusa povrijedila igrajući nogomet u zatvoru, prenosi Goal.

Navodno je Tevez bio u posjeti polubratu Juanu Albertu Martinezu koji odrađuje 16-godišnju kaznu u zatvoru u Cordobi, a tamo je odlučio baciti partiju nogometa s Martinezom i još nekoliko zatvorenika.

Clarin Sports piše kako su u klubu bijesni nakon što su saznali gdje se Tevez povrijedio, a još uvijek nije poznato koliko će točno pauzirati, iako se spominje čak i mjesec dana oporavka.

Tevezov polubrat je u zatvoru od 2010. godine kada je proglašen krivim za organizaciju oružane pljačke u kojoj je nosio policijsku uniformu i tako presreo vozilo koje je prevozilo novac u banku.