Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Dalić o meču s Argentincima: Pred nama je najlakša utakmica

zlatko dalic

Selektor Hrvatske Zlatko Dalić dan nakon velike pobjede protiv Nigerije dao je intervju za HRT.

”Bila je to duga noć. Cijelu smo noć putovali, oko šest ujutro smo stigli u kamp. Odmorili smo se, doručkovali, a igrači koji protiv Nigerije nisu igrali odradili su i trening. Ostatak ekipe se regenerirao. Vjerujem da nema nikakvih povreda”, kazao je Dalić odmah na početku, pa se osvrnuo na ono što se događalo u Kalinjingradu:

”Pogledao sam opet utakmicu i mislim da je bila jako dobra. Slažem se da nije previše umiralo u ljepoti, to mogu priznati, ali ovo je SP i igrali smo na rezultat. Skautirali smo ih odlično, odigrali smo odgovorno i profesionalno i mislim da smo posao obavili odlično. Zabili smo dva gola iz prekida, ali to smo i vježbali. Prekidi su također sastavni dio nogometa. Zadovoljan sam, ali nije vrijeme euforije. Ovo je tek jedna pobjeda. Trebamo biti ponizni i ići korak po korak”, kazao je Dalić, pa je rekao i koju riječ o Argentini s kojom Hrvatska igra 21. juna.

”Bit će to posve drugačija utakmica. Stigao nam je i Jerkan, naš skaut za Argentinu. Imamo tri dana za pripremu i mislim da ćemo se jako dobro spremiti. Najvažnije je da o svemu mi odlučujemo, da ovisimo sami o sebi. Na njima će biti pritisak, dok će nama ovo biti najlakša utakmica na turniru’, rekao je Dalić.