Dybala: Juventus nije igrao dobro, moramo promijeniti stav

paulo-dybala1

Nogometaš Juventusa Paulo Dybala smatra da njegov tim nije pružio dobru partiju protiv Palerma sinoć, iako je “Stara dama” slavila s ubjedljivi 4:1.

Fenomenalni Argentinac, koji je sinoć postigao dva gola, posebno lijep prvi pogodak iz slobodnog udarca, smatra da ekipa mora promijeniti stav.

– Napravili smo veliki korak, ali nismo igrali dobro. U prvom poluvremenu smo imali mnogo pogrešnih pasova, bili smo površni i ne možemo dozvoliti da se to dogodi ponovo – rekao je mladi napadač, prenosi Football Italia.

“Staru damu” u srijedu sljedeće sedmice očekuje prva utakmica protiv Porta u gostima u okviru osmine finala Lige prvaka, a Dybala smatra da taj meč neće biti lagan i da ekipa mora promijeniti mentalitet.

Dybala je u Juventus došao 2015. godine iz Palerma za 32 miliona eura, a sinoć je nakon postignutih golova odbio da slavi zbog poštovanja prema svom bivšem klubu, navijačima i nekadašnjim timskim saigračima.

Italijanski mediji navode da bi Argentinac trebao u narednim danima produžiti ugovor s torinskim timom, i postati jedan od najplaćenijih nogometaša u Seriji A.