Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Eva Carneiro bila u vezi s igračem Chelseaja?

eva

Nogometna dešavanja u prvom kolu Premiershipa pala su u sjenku zbog skandala na relaciji Mourinho-Carneiro, nakon meča Chelseaja i Swanseaja

Engleski mediji danima se bave ovom problematikom, a ulje na vatru je dolio i dečko lijepe doktorice Rupert Patterson-Ward. On je u javnost izneo dosta “prljavog veša” iz svoje veze sa Evom, prije svega kako mu je otkrila da je imala seksualnu aferu sa igračem “Plavaca”.

Rupert Patterson-Ward

Rupert Patterson-Ward

Mladiću se jadao kako mu je ta žena, u koju je bi strasno zaljubljen, uništila život. On je Evu opisao kao strastvenu, nemilosrdnu i ženu koja dobija sve što želi.

“Ona je nemilosrdna, uvijek istjera svoje na kraju. Bio sam zaluđen njome, čak sam planirao i porodicu. Ali, ona me je sažvakala i pljunula me”, rekao je on.

[quote_center]”Svako veče igrači su je zvali da ide da im pomogne. On je odlazila i bila dugo odsutna. Vraćala se kući u ranim jutarnjim satima. Ja to nisam mogao da trpim i to je bio kraj[/quote_center]

On je rekao kako je 41-godišnja djevojka rođena na Gibraltaru veoma vatrena i da ga je brzo obrlatila i zaslijepljen je radio sve što mu ona kaže. Ali je nakon nekog vremena shvatio da nije za nju kada je počela da pravi problem jer on imao malu platu.

Željeći da je impresionira on je krenuo da trenira, ali se povrijedio, ali kada je trebalo da ga “reanimira”, ona ga je zaskočila i željela seks.

“Preko Eve sam upoznao skoro sve igrače Chelseaja, išao sam na utakmice, družio se sa nogometnim zvijezdama. Ali, idilu je brzo pokvarilo njen odnos prema meni”.

Nakon toga uslijedile su svađe i veza je postajala pravi pakao. Želeći što više da ga povrijedi ona mu je rekla da je spavala sa jednim fudbalerom Chelseaja.

05_16082423_00d640_2451641a

Nakon toga veza je počela da se urušava, a sve češća Evina odsustva su označila i kraj veze.

“Svako veče igrači su je zvali da ide da im pomogne. On je odlazila i bila dugo odsutna. Vraćala se kući u ranim jutarnjim satima. Ja to nisam mogao da trpim i to je bio kraj”, prenosi portal Sportske.net.