Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

konferencijska liga

Golman Borca se povrijedio u pokušaju da se obračuna s igračima Austrije, kamere sve snimile

FOTO: Screenshot

Banjalučane nakon evropskih nastupa u prvenstvu očekuje gostovanje Željezničaru

Nogometaši Borca ispali su iz Konferencijske lige nakon što su na Gradskom stadionu u Banjoj Luci doživjeli poraz od Austrije iz Beča rezultatom 2:1 te s ukupnih 3:1 ispali iz ovog evropskog takmičenja, a u finišu susreta zamalo je došlo do tučnjave igrača oba tima, te se tom prilikom povrijedio golman Borca Nikola Ćetković.

U nadoknadi vremena, Borčev čuvar mreže je potrčao prema igračima Austrije u želji da se obračuna s njima nakon jednog koškanja na polovini terena Banjalučana.

Međutim, tom prilikom je nezgodno stao i povrijedio zglob, što uz već odsutnog Bojana Pavlovića nakon operacije slijepog crijeva stvara velike probleme Borcu.

Tuča igrača na kraju utakmice.

Posted by Srpskainfo.com on Thursday, August 3, 2023

“U Evropi jednostavno morate da iskoristite svoje šanse. Ne možete napraviti toliki broj prilika, a da ne dajete golove. Nismo iskoristili svoje šanse i to je to. Ova ekipa će da raste. Mislim da je večeras sedam igrača debitovalo pred našom publikom. Odigrali smo dosta dobro kad sve saberemo, ali smo propustili smo dosta prilika. Čestitao bih Austriji na prolasku i poželio bih mu sreću u narednoj rundi”, rekao je nakon utakmice trener Borca Vinko Marinović.

Banjalučane nakon evropskih nastupa u prvenstvu očekuje gostovanje Željezničaru.