Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Golman Chelseaja na udaru tabloida: Opet je varao djevojku

Emily-Cover1

Za Thibauta Courtoisa (22) ovo definitivno nije početak nogometne sezone kakvoj se nadao. Nakon što je u premijernoj utakmici protiv Swanseaja zaradio crveni karton, njegova zamjena Asmir Begović izabran je u tim kola zbog sjajnih intervencija u dvoboju protiv Swanseaja.

EmilyVanhoutte2

Emily Vanhoutte

No, za Belgijanca čini se tek počinju problemi. Tablidi u Engleskoj danas su objavili priču Emily Vanhoutte (20), ljepotice koja se takmičila u izboru za Miss Belgija, koja tvrdi da je s Courtoisom započela intimnu vezu još prije početka SP-a u Brazilu prošle godine.

fam1

Kaže kako joj golman Chelseaja i begijske reprezentacije nikada nije spomenuo da ima djevojku s kojom se dugo zabavlja, lijepu Španjolku Martu Dominguez (25).

Vanhoutte je izjavila kako je bila šokirana kasnije, kada je otkrila da Courtois ima curu.

“Nikad ne bih započela vezu s čovjekom koji vara svoju djevojku. Nisam znala da ima djevojku i da vodi dvostruki život.”

“On me vidio na takmičenju ljepote i poslao mi poruku preko Facebooka. Tako smo počeli razgovor, a jedna stvar vodi do druge.”

“On je preuzeo inicijativu, pa sam pretpostavila da je slobodan. Možda naivno od mene, ali ja ako sam u vezi, uopće ne razgovaram s drugim muškarcima.”

Rekla je da su se prvi put sreli u gradu jednoj diskoteci u Belgiji, prije nego što je Courtois krenuo za Brazil sa reprezentacijom prošle godine.

EmilyVanhoutte1

Emily Vanhoutte

Priznala je da su proveli strastvenu noć u hotelu Holiday Inn u Hasseltu.

“Naravno, bilo je nekih osjećaja, ali prije svega smo uživali.”

Kazala je da više nisu u kontaktu i da ima novog dečka, no teško da će to utješiti Courtoisovu djevojku, koja je već nekoliko puta do sada bila u sličnoj situaciji.

Thibaut-Courtois-girlfriend-Marta-Dominguez

Marta i Thibaut

Nije prvi put da je Courtois optužen za varanje. U oktobru prošle godine tabloidi su ga povezivali sa konobaricim Jeny Sanchez (25). I s njom se upoznao preko interneta.

courtois-debruyne-Caroline-Lijnen

A, optužen je i da je Martu varao sa Carolinom Lijnen, bivšom djevojkom Kevina De Bruynea, njegovog kolege iz reprezentacije, koji je igrao za Chelsea, a sada je u Wolfsburgu.

Courtosi se još nije oglasio nakon najnovijih priča o preljubi.