Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hodžić je apsolutni dobitnik Dinamovih priprema

hodzic

Armin Hodžić apsolutni je dobitnik Dinamovih zimskih priprema. Više niko ni ne pita gdje je Angelo Henriquez. Ne spominje se nigdje duga golgeterska kriza Plavog Anđela, koji je povredom u Beleku postao još veći. A kad se problemi s Henriquezom ne spominju, onda je sasvim jasno da u modrom taboru ne brinu za realizaciju jer imaju – Hodžića. Čak i nije presudno to što je na pripremama bio najbolji strijelac s pet postignutih pogodaka, njegova je igra ponudila Petevu ogroman razlog za optimizam, piše Jutarnji list.

Ari, kako ga zovu saigrači, jednostavno je dominirao u napadu. Sve što je Petev poželio Hodžić je isporučio. Kao šlag na tortu dodao je i nekoliko “lažnjaka”, a nakon jednog od njih s tribine igrališta u Beleku začuli smo:

– Dobro je, krenulo je nekako. Eto, zabijam. Ma, sad neću stati, moram opravdati to što vi kažete, da sam dobitnik priprema, rekao je, osvrćući se na kvalitet trenutnog lidera HNL-a.

– Iskreno, ne gledam previše Rijeku. Ali ne govorim tu samo o sebi, već o svima nama. Ne zato što ne cijenimo ili ne poštujemo Rijeku, već jer smo fokusirani na sebe, na Dinamo. U ovom smo trenutku puni energije, zaista želimo dobiti sve utakmice ne proljeće i uzeti taj naslov prvaka. Nismo navikli na ovakvu situaciju, želimo svi skupa vratiti Dinamo gdje mu je mjesto, a to je prvo, naravno, dodao je.