Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Eder

Inter vraća zaboravljenog napadača, dobit će ga besplatno?

Sky sport javlja da Inter razmišlja o povratku 34-godišnjeg napadača Edera

Eder je u Interu proveo dvije i po godine od 2016. do 2018. godine, a onda je otišao u kineski Jiangsu Suning s kojim je osvojio tamošnju ligu. Inter i Jiangsu imaju iste vlasnike pa to milanskom klubu olakšava ovaj plan jer bi Edera dobio besplatno.

Bivši italijanski reprezentativac, kojeg su u Europi mnogi zaboravili nakon odlaska u Kinu, u sjajnom je odnosu s Interovim trenerom Antoniom Conteom koji ga je 2016. godine kao talijanski izbornik poveo na Europsko prvenstvo.

Prošle sezone je Eder zabio devet golova uz šest asistencija, a u dvije i pol sezone u Interu je postigao 14 golova u 86 nastupa. Za Italiju je debitovao prije pet godina te odigrao 26 susreta i zabio šest pogodaka.

Inter u srijedu čeka gostovanje kod Sampdorije poslije kog se nadaju da bi mogli zasjesti na čelo tabele, budući da njihovi najveći rivali, i trenutni lideri, Milan, imaju puno teži zadatak jer čekaju Juve.

Pobjeda Intera ne bi smjela doći u pitanje, a MOZZART se pobrinuo da tu prognozu možete dobro naplatiti, budući da nudi fantastičnu kvotu na Nerazzure.

Na linku pogledajte cjelokupnu MOZZART ponudu.