Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Polufinale kupa

Iznenađenje u Milanu: Begović od prve minute u meču sezone

begovic

Čak su danas mnogi italijanski mediji objavili da će braniti Donnarumma, međutim Rossoneri su objavili spisak fudbalera za meč s Juventusom, a na istom nema golmana reprezentacije Italije

Najavljivalo se da bi Gianluigi Donnarumma trebao braniti za Milan u revanš utakmici polufinala Kupa Italije protiv Juventusa, ali došlo je do preokreta i na gol će stati Asmir Begović.

Donnarumma je zadobio blažu povredu u utakmici 25. kola Serije A protiv Fiorentine, kada ga je zamijenio Begović, a nedavno je trener Stefano Pioli istakao da bi italijanski čuvar mreže trebao biti spreman za meč protiv Stare dame.

Čak su danas mnogi italijanski mediji objavili da će braniti Donnarumma, međutim Rossoneri su objavili spisak fudbalera za meč s Juventusom, a na istom nema golmana reprezentacije Italije.

Tako će bh. golman stajati na golu Milana u najbitnijem meču sezone do sada, jer plasman u finale bi donekle spasio sezonu.

Prvi susret na San Siru završio je 1:1, a Rossoneri su u tom meču nadigrali torinskog giganta, no ostali su na kraju bez trijumfa.