krivni delikti na "FTV"

“Bio je i ćuko jedan mali sa mnom, koji me navodio da to radim”

New Project (70)

Pogledajte priču o jednom od najstravičnijih zločina koji se desio u BiH, uz upozorenje da snimka koja slijedi sadrži uznemirujuće scene

“Nisam puno mog'o ni spacat’, tol'ki je strah u mene bio, vidiš kol'ko sam omršavio i dršćem i sve. Nije mi dalo, borio sam se sa tim k'o da je sve začarano ovo okolo. Što su se psi pojavljivali, što vrane, što ptice, vidite oblake, sve nešto ima povezano. A bio je i ćuko jedan mali sa mnom, koji me je isto navodio da to radim”, ispričao je tokom davanja iskaza na mjestu užasnog zločina u selu Velići, u Bosanskoj Krupi Sabahudin Velić, sin Nasihe, koju je prvo ubio a potom po vlastitom priznanju njeno tijelo pojeo.

Bio je tih mladić, nenametljiv, posljednjih godina rijetko izlazio s društvom. U mladosti je izgubio djevojku, utopila se u Uni.

Okrenuo se vjeri, više nego ikad prije i sopstvenom tumačenju jave i snova koje ga je odvelo u tamu. Šta se dogodi kada razum zakaže? Kako je nestala majka? U kakvoj su vezi, oblaci, vrane i psi? Kako su istražitelji došli do ubice, kako do žrtve i šta svjedoče o ubistvu sa jasnim elementima kanibalizma, donosio nova epizoda serijala Krvni delikti na Federalnoj TV.

Pogledajte priču o jednom od najstravičnijih zločina koji se desio u BiH, uz upozorenje da snimka koja slijedi sadrži uznemirujuće scene…