Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

smrt legendarnog fudbalera

Kćerke Siniše Mhajlovića objavile potresne fotografije, oglasila se i supruga Arianna

ezgif-5-c34fa7a696

Legendarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini poslije borbe sa opakom bolešću

Supruga preminulog Siniše Mihajlovića Arianna, te njegove dvije kćerke oprostile su se od njega i objavile potresne fotografije.

“Kada više ne budeš deo mene, isjeći ću mnoge male zvijezde iz tvog sjećanja, tada će nebo biti toliko lijepo da će se čitav svet zaljubiti u noć”, napisala je Arinana.

Mihin osmijeh, kao sa fotografije koju je Arianna “okačila” na Instagramu, uz ovu poruku, je osmijeh po kome ćemo ga pamtiti.

Kćerke Siniše Mihajlovića objavile su potresne fotografije iz bolnice i oprostile se od njega.

“Volio si me neizmjerno, svom snagom koju si imao”, napisala je, između ostalog Virginia.

“Teško je tata. Teško je. U ovom trenutku ogromne patnje treba mi samo tvoj zagrljaj. Ne bilo kakav zagrljaj, tvoj. Pomiješan sa tvojim parfemom, koji je, kao i tvoja duša, ostao prisutna. I svako ko te poznaje zna na šta mislim. Nemoguće je prihvatiti sve ovo, ali nalazim snagu u neizmjernoj ljubavi koju si mi pružio u ovim godinama zajedničkog života, toliko snažnoj da će me pratiti do kraja mojih dana. Nakon što sam otkrila tvoju sudbinu, zahvaljujem ti što si bio sa mnom svih ovih godina, u kojima si mi dao sve, sve što je otac mogao dati kćerki, zaista mnogo. I više od toga. Volio si me neizmjerno, svom snagom koju si imao. Zaštitio si me od svega, svakoga i svega. Bio si sve. Previše za mene. Previše za nas. Previše za sve. Moje srce je danas slomljeno, razbijeno. Na duši mi je gore, a ja ne mogu da pričam o svom super heroju, za mene tata, za tebe Siniša Mihajloviću. Previše boli, previše. Volim te tata, uvijek, uvijek, uvijek, uvijek. Vikaću ti to svaki dan, uvjeren da će moj vapaj tamo doprijeti. Nikada se nećemo razdvojiti. Zdravo tata, moja velika i neizmerna ljubavi. Obećaj mi da ćeš mi javiti, i dalje si mi toliko potreban”, napisala je Virginia uz fotografiju očeve ruke koju drži…

Legendarni fudbaler i trener Siniša Mihajlović preminuo je u 54. godini poslije borbe sa opakom bolešću.

Poslije vijesti koja je potresla cijeli sportski svijet oglasila se i njegova kćerka Victoria koja je na društvenim mrežama postavila nekoliko fotografija koje pokazuju da je bila uz njega do samog kraja.

Ona je napisala:

“Sišao si dole, pružio ruku, bar milion stepenica i sada kada nisi tu praznina je na svakom koraku. Ipak, naš dug put je bio kratak. Moj još traje, i više mi ne trebaju slučajnosti, rezerve, zamke, poruge onih koji vjeruju da je stvarnost ono što vidite. Sišla sam niz milione stepenica dajući ti ruku, zato što sa četiri oka možda možeš da vidiš više. Sa tobom sam se spustila niz njih jer sam znala da su jedine prave zenice, iako tako zamagljene, tvoje. Volim te svim srcem tata, čista, retka duša, ponos mog života, moj heroj, moja VELIKA ljubav.”