Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

došao na promociju

Siniša Mihajlović se posljednji put u javnosti pojavio 1. decembra

sinisa mihajlovic ss

On je osvojio više od drugih koji su osvajali trofeje. Cijenio je mlađe igrače, zabavljao navijače i uvijek govorio što misli. On je jedan od onih koji je donio nešto novo, rekao je prije dvije sedmice Mihajlović novinarima

Siniša Mihajlović jučer je preminuo u 54. godini nakon teške bolesti s kojom se borio godinama. Naime, on je preminuo od leukemije, a njegova porodica je putem italijanskih medija objavila vijest o njegovoj smrti, te zahvalila doktorima na brizi.

Nekadašnji reprezentativac ex-Jugoslavije i Srbije te nogometni trener prije tri godine je saznao da boluje od leukemije, a borba je trajala sve do jučer.

Mihajlović je vodio Bolognu do septembra ove godine, a nakon toga se nije pojavljivao u javnosti.

Posljednji put je to bilo 1. decembra kada se pojavio iznenada u Rimu povodom predstavljanja autobiografije češkog trenera Zdeneka Zemana “Ljepota nema cijenu.”

Mihajlović je iznenadio Zemana svojim pojavljivanjem, jer je u tim trenucima bio lošeg zdravstvenog stanja.

– On je osvojio više od drugih koji su osvajali trofeje. Cijenio je mlađe igrače, zabavljao navijače i uvijek govorio što misli. On je jedan od onih koji je donio nešto novo – rekao je prije dvije sedmice Mihajlović novinarima.

Nakon toga se nije pojavljivao u javnosti, a upravo ta fotografija sa Zemanom bila je njegova posljednja koja je javno objavljena. I, zapravo govori o tome, koliko nije odustajao od borbe i koliko je i u tim teškim trenucima mislio na svoje prijatelje želeći im pružiti podršku.