poznat i razlog

Kolarov odbio ući u 119. minuti i pucati penal protiv Škota

zvornikdanas-aleksandar-kolarov

Srbijanci su ispali na penale u Beogradu. Aleksandar Mitrović promašio je peti penal, a sada je Sportski žurnal objavio da je kapiten Aleksandar Kolarov odbio pucati jedan od penala

Srbija je prošlog četvrtka izgubila u play-offu Lige nacija od Škotske nakon penala i ostala bez plasmana na Evropsko prvenstvo. Na Euru ih je u skupini čekala Hrvatska, ali protiv svjetskih viceprvaka igrat će Škoti, kao i protiv Engleske i Češke.

Srbijanci su ispali na penale u Beogradu. Aleksandar Mitrović promašio je peti penal, a sada je Sportski žurnal objavio da je kapiten Aleksandar Kolarov odbio pucati jedan od penala.

Naime, defenzivac Intera dobio je od kluba zabranu nastupa u toj utakmici zbog lakše ozljede, a Kolarov je obaviješten o svemu oko 17:15 na dan utakmice.

Selektor Tumbaković ostavio ga je na klupi, a onda ga htio uvesti u 119. minuti kako bi Kolarov pucao penal. Međutim, Kolarov je to odbio po direktivi iz Milana jer se na snimci ozlijeđenog mišića vidjela tačka koja je slutila na teže oštećenje mišića ako Kolarov zaigra.

Na kraju, Kolarov nije igrao ni sekunde i njegova reprezentacija ostala je bez Eura. Srbija se na EP nije plasirala od 2000. godine.