Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Krstajić odabrao 23 igrača za Rusiju

Reprezentacija Srbija Trening Stara Pazova FSS 6.11.1017. Novembar 6. 2017.

Selektor Fudbalske reprezentacije Srbije Mladen Krstajić odabrao je danas igrače za Svetsko prvenstvo u Rusiji, pa tako na prvobitnom spisku nisu više Aleksandar Jovanović, Matija Nastasić, Mijat Gaćinović i Nemanja Maksimović, prenosi Anadolu Agency (AA).

Krstajić je prvobitno objavio spisak sa 27 igrača, ali je danas, dan pred odlazak u Austriju na nastavak priprema za Mundijal, precrtao četiri igrača.

Na spisku 23 igrača su golmani: Vladimir Stojković, Marko Dmitrović i Predrag Rajković, odbranu će igrati Antonio Rukavina, Aleksandar Kolarov, Milan Rodić, Branislav Ivanović, Uroš Spajić, Duško Tošić, Miloš Veljković i Nikola Milenković.

Sredina terena biće Luka Milivojević, Nemanja Matić, Marko Grujić, Adem Ljajić, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Filip Kostić, Andrija Živković i Nemanja Radonjić, a napad Aleksandar Mitrović, Aleksandar Prijović i Luka Jović.

Reprezentacija Srbije će pred odlazak na Svetsko prvenstvo odigrati u Gracu dve prijateljske utakmice, 4. juna protiv Čilea i 9. juna protiv Bolivije.

Srbija će na Svetskom prvenstvu, koje se održava od 14. juna do 15. jula igrati u Grupi E sa Kostarikom, Švajcarskom i Brazilom.