Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Fabio Cannavaro

Legendarni italijanski fudbaler: Kladim se da će Pjanić biti igrač odluke iduće sezone

pjanic (1)

Igra Juventusa će se mnogo promijeniti pod Sarrijem, ljubiteljem napadačkog fudbala, potpuno suprotno od onoga što je Max Allegri radio

Legendarni italijanski fudbaler i nekada najbolji igrač svijeta, Fabio Cannavaro, hvalio je Miralema Pjanića i pretpostavlja da će najviše napredovati u novoj eri Stare dame.

Juventus je dobio novog trenera, pomalo neočekivano prije desetak dana imenovan je Maurizio Sarri nakon što Torinezi nisu uspjeli dovesti Pepa Guardiolu.

Igra Juventusa će se mnogo promijeniti pod Sarrijem, ljubiteljem napadačkog fudbala, potpuno suprotno od onoga što je Max Allegri radio. No, Fabio Cannavaro smatra da će bh. reprezentativac Miralem Pjanić najviše napredovati.

“Koji će fudbaler najviše napredovati nakon dolaska Sarrija. Kladim se da će to biti Miralem Pjanić. Posebno uzimajući u obzir kvalitete koje on posjeduje, može biti igrač odluke. Čak i više nego što bi bio Jorginho”, rekao je Cannavaro, osvajač Zlatne lopte 2006. godine i prvak svijeta sa Italijom.


Top ponudu za današnje utakmice pronaći ćete na sajtu Meridiana, a osim standardne ponude na ove mečeve, tu su i bonus kvote, koje vas čekaju već nakon trećeg odigranog para. Na Meridianovom sajtu depozit bez dodatnih troškova, između ostaloga, možete da uplatite Mastercard ili Maestro karticom, a na prvu uplatu dobićete 20% bonusa.