Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

gledatelji su uživali

Luda noć u Ligi prvaka: Šest utakmica, 27 golova i dva nevjerovatna preokreta

New Project (34)

Preokret je viđen i na Mestalli, gdje je Lille vodio nakon prvog dijela s 1:0

Šest utakmica 4. kola grupne faze Lige prvaka koje su odigrane u utorak u terminu od 21 sat, donijelo nam je čak 27 golova! Osam od tih 27 golova palo je na Stamford Bridgeu, gdje su Chelsea i Ajax podijeli po bod, a susret je završio 4:4. Ajax je u jednom trenutku meča, tačnije u 55. minutu vodio s 4:1, no do kraja su domaći poravnali na 4:4. No, treba imati na umu da je Ajax za samo minutu dobio dva crvena kartona (u 68. i 69. minutu), što su Plavci uspjeli iskoristiti.

Bio je to jedan od četiri remija s najviše golova u istoriji Lige prvaka.

Inter je kao gost nakon prvog poluvremena vodio s 2:0 protiv Borussije u Dortmundu, a onda je uslijedio potpuni preokret u nastavku. Domaći su na kraju zabivši tri gola od 51. do 77. minute.

Navijačka ultra grupa “Desperados Dortmund” proslavila je večeras svoj 20. rođendan fantastičnom koreografijom.

Preokret je viđen i na Mestalli, gdje je Lille vodio nakon prvog dijela s 1:0. Tako je bilo sve do 66. minura, kada slijeti potpuni potop gostiju. Završilo je 4:1 za Valenciju.

Liverpool je s 2:1 savladao Genka, Lyon se revanširao Benfiki za poraz od prije 14 dana u Lisabonu i slavio s 3:1, dok su Napoli i Salzburg podijeli bodove.

Podsjećamo, nešto ranije Barca je kiksala protiv Slavie, odigravši 0:0 na Kmap Nou, dok je Lepizig slavio u gostima kod Zenita s 2:0. Pogledajte kako stoje stvari na tabelama u grupama koje su igrane večeras…

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore

Rezultati by SofaScore