Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Selektor Španije

Luis Enrique: Utamica protiv Hrvatske je ključna

luis-enrique-valencia-barcelona-laliga-10222016_ypqctquerufv1dwomcl1nmxv0

Hrvatska i Španija sutra u večernjim satima igraju utakmicu Lige nacija na Maksimiru pred rasprodanim stadionom

Selektor španske nogometne reprezentacije Luis Enrique i kapetan Sergio Ramos najavili su sutrašnju utakmicu s Hrvatskom u Ligi nacija pred rasprodanim zagrebačkim stadionom Maksimir.

Enrique je izjavio kako je sutrašnja utakmica protiv Hrvatske komplicirana i na određeni način pitanje ponosa te sasvim drugačija od prethodne utakmice koja je odigrana u Španiji, a u kojoj su domaćini hrvatsku reprezentaciju porazili sa 6-0.

“Svakako je riječ o odlučujućoj i ključnoj utakmici i za nas i za Hrvatsku. Naravno da i jednima i drugima ostaje nada za kvalifikacije, ali prijašnji rezultat ništa ne može promijeniti, vidjet ćemo kako će sutra biti”, kazao je Enrique.

“Prošla utakmica Hrvatske i Engleske odigrana je pred praznim stadionom. Očekujemo da je ovo bolja situacija za sve, za igrače je sigurno puno ugodnije igrati pred navijačima”, poručio je španski selektor.

Kazao je kako ne želi najavljivati i time otkrivati taktiku kojom će sutra zaigrati protiv domaćina Hrvatske.

“Mi se nadamo da će sutra za nas završiti ovo takmičenje“, zaključio je Enrique.

Sergio Ramos je poručio kako mlade igrače treba pustiti da uživaju na terenu, a da su stariji igrači tu da preuzmu njihove pogreške i igraju s njima.

“Mislim da je ovo vrlo dobar sastav, verzija u kojoj ćemo dati i odigrati najbolje što možemo”, poručio je Ramos.

“Ispada da se ljudi samo sjećaju golova, to je dobar znak kao i da sam ih ja zabio puno, što znači da naš rad daje plod i vrijeme će pokazati da to nije nikakva slučajnost”, zaključio je kapiten Španije.

Hrvatska i Španija sutra u večernjim satima igraju utakmicu Lige nacija na Maksimiru pred rasprodanim stadionom.