Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Martial napustio suprugu i dijete i ostavio ih da preživljavaju

martial

Nogometaš Manchester Uniteda Anthony Martial napustio je suprugu Samanthu Jacquelinet. Sada već samohrana majka, tvrdi kako ju je suprug ostavio sa samo 3.000 funti na mjesec.

Kaže kako je njihova veza završila i prije svih medijskih napisa, odnosno u trenutku transfera Anthonyja Martiala na Old Trafford. Bio je to transfer vrijedan čak 58 milion funti.

– Nikada nije pogledao niti jednu drugu djevojku i nikada nisam sumnjala u njega. Međutim, otkako smo se preselili, stvari su se promjenile. Govorio mi je da sam baba, da se uopće ne želim zabavljati, a onda mi je rekao da me više ne voli izjavila je mlada majka.

Kaže kako je njezin suprug u posljednje vrijeme primao puno poruka od drugih žena putem društvenih mreža.

Par se upoznao u Monacu, a prošle godine dobili su i kćer. U posljednje vrijeme, na račun nogometne zvijeze pristizale su mnoge optužbe. Jedna od njih je svakako i ona za aferu s mladim modelom, Emily Wademan.

Captain Martial ?

Fotografiju objavljuje Anthony Martial (@martial_9)

Tvrdi kako je provela romantičnu večer s nogometašem ranije ove godine. Manekenka Emily Wademan tvrdi kako ju sada mnogi nogometaši bombardiraju porukama, nudeći joj “romantičnu večer”, a neki od njih su Nick Powell i Jesse Lingard.

Još pikantnija priča je o njegovom suigraču, Timothyju Fosu – Mensahu. The Sun prenosi kako su dvojica suigrača molili manekenku da im se pridruži u seksu utroje, pitajući je “Možeš li podnijeti dva na jedan?”