Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Messi pred finale u Berlinu: Tevez je najopasniji

messi atletico

Veliki finale Lige prvaka između Barcelone i Juventusa na rasporedu je naredne subote u Berlinu, a dva će se Argentinca – Leom Messi i Carlos Tevez – naći na suprotnim stranama.

“Svima je jasno da neće biti lako, no imamo priliku ponovno osvojiti Ligu prvaka i to je cilj kojemu smo svi zajedno maksimalno posvećeni”, kazao je Leo Messi koji je s Barcelonom triput osvojio Ligu prvaka (2006., 2009., 2011.).

U finalu je sve moguće, Barcelona je favorit, no često su favoriti – kiksali…

“Juventus je težak protivnik, fizički su strašno jaki i dobro pripremljeni. A u napadu imaju sjajnog Carlosa Teveza… Ovo je finale, jedna utakmica na sve ili ništa, tu je sve moguće. Ali mi se pripremamo kao što smo se pripremali za prijašnja finala”, zaključio je Messi.

Nije ni Carlos Tevez štedio na komplimentima. El Apache ove je sezone zabio 29 golova za Juventus u svim natjecanjima i zasigurno će biti najveća opasnost za gol Barce.

“Barcelona je najjača ekiša na svijetu. Messi, Neymar i Suarez tri su najbolja napadača na svijetu. Ali imamo i mi svojih aduta”, kazao je Tevez i zaključio:

“Jasno je da moramo odigrati savršenu utakmicu kako bi im zaprijetili. Messi? Nema tu nikakve konkurencije, suigrači smo u argentinskoj reprezentaciji, ali sad ćemo svaki za svoj klub jurišati kako bi osvojili Ligu prvaka”, prenosi Goal.com.