Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Miss Bumbum raskrinkala Ronalda: Ponaša se kao gad

ronaldo bumbum

Erika Canela, koja je 2016. u rodnom Brazilu osvojila titulu Miss Bumbum te tako i službeno postala vlasnica najljepše stražnjice, tvrdi da joj je Cristiano Ronaldo, iako zauzet, slao seksi poruke.

– Prvo smo se samo dopisivali, ali nije mu dugo trebalo da me pozove kući. Bilo mu je žao što je večer prije zaspao usred našeg razgovora na WhatsAppu pa mi je htio pokazati svoju vilu da se iskupi – rekla je portugalskim medijima 20-godišnja Erika, a navodno im je i pokazala poruke.

Također tvrdi da je portugalski nogometaš po nju u hotel poslao i luksuzni automobil, ali spoj je propao jer se, kaže Canela, 32-godišnji Cristiano prema njoj ponio kao pravi gad.

– Kasnila sam i to ga je prilično razljutilo. Bahatio se i govorio mi da nema previše vremena jer je vrlo zaposlen pa sam se odlučila vratiti u hotel. Pa nisam mu ja djevojka za 15 minuta! To sam mu i rekla u lice. Zbilja sam htjela otići na spoj s njim, ali kad sam vidjela da me doživljava isključivo kao seksualni objekt, odustala sam – objasnila je Miss Bumbum.

Ronaldo još nije komentirao Erikine tvrdnje, ali ispostavi li se da su tačne, jedan od najboljih svjetskih nogometaša mogao bi imati ozbiljnih problema s djevojkom, 23-godišnjom Španjolkom Georginom Rodriguez.