Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Igrač PSG-a

Mundo Deportivo: Messi se čudi zašto ga mediji vraćaju u Barcu

Unatoč skromnom učinku za svoje prosjeke i dalje je jedan od najbolje ocijenjenih igrača u Ligue 1

Gleda li se njegov učinak isključivo kroz pogotke, Lionel Messi nije oduševio u svojoj prvoj sezoni u Paris Saint-Germainu. Pokušat će to ispraviti u drugoj, odlučan u namjeri da ostane u pariškom klubu i u narednoj takmičarskoj godini, kako je to i dogovoreno ugovorom.

Mundo Deportivo piše da o odlasku Messija iz PSG-a nema govora i da se sam nogometaš čudi odakle glasine o njegovom napuštanju kluba. I dalje mu je želja s Parižanima osvojiti Ligu prvaka iz koje je ove sezone klub ispao u ogledima osmine finala s Real Madridom.

Messi je bio na visini zadatka u Ligi prvaka u kojoj je dao pet pogodaka u sedam utakmica, no ukupno gledano tek je na osam golova i 13 asistencija u 29 odigranih utakmica za klub. Unatoč skromnom učinku za svoje prosjeke i dalje je jedan od najbolje ocijenjenih igrača u Ligue 1.

Španski izvor piše da je Messi odlučan u namjeri da ostane na Parku prinčeva i sljedeće sezone i krene u novi pokušaj osvajanja Lige prvaka te da mu nije jasno zašto se toliko spominje njegov odlazak jer on sam o njemu uopće ne razmišlja.