MERIDIAN ČASTI SA 100 KM

Na FB stranici MeridianSportBH pogodi učesnike polufinala LP i dokaži da si ekspert

710x380px-giveaway-100km-bonus-PR

Glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka su Manchester City, PSG, Barcelona i Bayern, međutim i ostale ekipe će vrebati svoju šansu u ovom potpuno novom turnir formatu koji je nastao zbog krize izazvane korona virusom

U danima između srijede i subote, očekuju nas četvrtfinalne utakmice Lige prvaka koje će se igrati u Lisabonu. U duelima koji će odlučivati putnike u polufinale najelitnijeg klupskog fudbalskog takmičenja na svijetu, sastaju se: Atalanta-PSG, Leipzig-Atletico Madrid, Barcelona-Bayern i Manchester City-Lyon.

Glavni favoriti za osvajanje Lige prvaka su Manchester City, PSG, Barcelona i Bayern, međutim i ostale ekipe će vrebati svoju šansu u ovom potpuno novom turnir formatu koji je nastao zbog krize izazvane korona virusom.

Završnica Lige prvaka je nešto čemu se raduju svi fudbalski, a i sportski zaljubljenici, pa u to ime Meridianbet organizuje giveaway u kojem časti sa ukupno 100 KM bonusa.

Da biste učestvovali u giveawayu i bili u mogućnosti da osvojite bonus, neophodno je prvo da prognozirate u objavi Facebook stranice MeridianSportBH portala koje četiri ekipe će proći u polufinale Lige prvaka, potom da tagujete dva prijatelja u istom tom komentaru, a onda i da zapratite našu Facebook stranicu MeridianSportBH ukoliko to već niste učinili.

Ako sva tri uslova ne budu ispunjena (prognoza svih polufinalista, tagovanje 2 prijatelja i praćenje stranice MeridianSportBH), nećete biti u konkurenciji za bonus čak iako pogodite sve polufinaliste.

MeridianBet časti ukupno 5 osoba koje pogode sve polufinaliste i ispune ostala dva uslova. Ukoliko se desi da više od 5 osoba pogodi sve učesnike polufinala, taguje dva prijatelja i zaprati našu stranicu, 5 dobitnika bonusa će biti izvučeno putem sajta Namepicker.net.

Svakako, nemojte propustiti sjajnu ponudu u MeridianBetu za sve utakmice četvrtfinala finala Lige šampiona.