meridanbet

1.000% BONUS za fudbal liga “petice”! Ili želiš 20 KM za igru BEZ RIZIKA?

710×380-18+

Da li neko možda želi ovaj vikend da dobije 20 KM na poklon za klađenje BEZ RIZIKA?

Fudbal reprezentacija za sad je završen. Vraća se klupski fudbal u Evropi i Lige „petice“ jače nego ikad. Senzacija golova, spektakl na svakoj utakmici nešto je što gledamo u gotovo svim ligama ove sezone. Nema punih tribina ove sezone, ali su mreže zato dobro „natrpane“!

Reviju vikend goleada, vjerovatno ne bi bilo loše dočekati opušteno i BEZ RIZIKA? Jedini u Bosni i Hercegovini koji to nude, jeste sportska kladionica Meridian koja daje POKLON od 20 KM za igru BEZ RIZIKA! Svoj poklon možeš preuzeti na OVOM LINKU!

A, utakmica koja će sigurno pokupiti pažnju fudbalskih fanatika, svakako je derbi La Lige između Atletiko Madrida i Barselone. Pogotovo što znamo, da Atletiko tradicionalno sa najjačima igra najbolje. Večeras od 21h, na „Vanda Metropolitano“ stadionu, „Jorgandžije“ dočekuju na 3. mjestu na tabli ekipu iz glavnog grada Katalonije. Jedina su neporažena ekipa u prvenstvu sa pet pobjeda i dva „X“ i klub koji je primio najmanje pogodaka, svega dva ukupno. Ali ipak, Madriđani nisu uspjeli da savladaju Barsu u šampionatu na domaćem terenu čak 10 godina. Da li je ovo meč koji će zaustaviti decenijski post?

Takođe, Premijer liga Engleske u ni malo naivnom izdanju, jer Totenhem – Mančester Siti je „bomba“ golova u najavi! Totenhem sa tri vezane pobjede, napada prvo mjesto, dok „Građani“ sa 10. mjesta tek uhodavaju formu ove sezone.

Najava je ludnice kvota za IGRU UŽIVO!

Naravno, pa i očekivano, znamo da je subota dan Bundeslige! Šest je tekmi u standardnom terminu od 15.30h dok su:

E. Frankfurt – RB Lajpcig ( 18.30h )
Herta – Borusija Dortmund ( 20.30 ).

Kompletnu ponudu najbolje ponude i najboljih kvota pogledajte na meridianbet.ba.

Ono što slijedi ipak je prava „LUDNICA“! Najveći bonus u Bosni i Hercegovini za sve igrače koji vole da kombinuju i sastave bombastični tiket! 1000% BONUS na broj parova jednostavno dominira!

Meridian – dokazano kuća najvećih bonusa!