Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Obračun

Nakon hrvačkog duela htio se obračunati s Mandžukićem, spasio ga Mihajlović (VIDEO)

mbaye-mandzukic

Mbaje je tokom čitavog susreta vodio žestoke duele sa hrvatskim internacionalcem

Fudbaleri Juventusa savladali su Bolognu u 25. kolu Serije A sa 1:0, a nakon susreta je srpski trener Siniša Mihajlović mora da “sklanja” svog igrača Ibrahimu Mbajea da se ne bi fizički obračunao sa napadačem “stare dame” Marijom Mandžukićem.

Mbaje je tokom čitavog susreta vodio žestoke duele sa hrvatskim internacionalcem, ali se čini da je takve situacije doživio i previše lično. On je nakon susreta želio da nastavi sukob sa Hrvatom, ali ga je u tome spriječio Mihajlović.

Ovaj detalj je otkrio srpski strateg po završetku susreta, a detaljno je opisao šta se dešavalo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.

– Po završetku meča, Ibrahima je bio nervozan i želio je da sačeka Mandžukića da se obračuna sa njim, ali znajući Mandžukića savjetovao sam da mu ne radi to i na kraju sam ga sklonio. Takođe sam razgovarao sa Mandžukićem da bih razumio šta se desilo i rekao mi je da ga je to malo ponijelo, ali da se ništa ozbiljno nije desilo. Između ostalog, Mario je onaj koji voli ovakve situacije – rekao je Mihajlović.

Dueli dva asa mogli su da donesu i veći sukob, ali je srpski strateg ostao hladne glave i spriječio eskalaciju nedoličnih scena.