Fudbal

alarmi u prvaku bih

Nakon samo 20 dana: Milinković više nije trener Borca, poznat njegov nasljednik

18/08/2021

Čelnici Banjalučana i iskusni fudbalski stručnjak rastali su se nakon manje od 20 dana saradnje

Nakon teškog poraza od Zrinjskog (1:5) i samo dva osvojena boda u Premijer ligi, Borac je odlučio da u nastavak sezone uđe sa novim trenerom.

Fudblaski klub Borac obavještava javnost da Zoran Milinković više nije šef stručnog štaba, a odluka o sporazumnom raskidu saradnje donijeta je nakon detaljne analize postojećeg stanja u klubu, javljaju Nezavisne novine.

Članovi FK Borac održali su sastanak sa šefom stručnog štaba Zoranom Milinkovićem koji je imao za cilj da izađe iz krize rezultata, a međusobni zaključak je da bi promjena unutar stručnog štaba, u ovom trenutku, bila najbolje rješenje za klub.

Nakon sastanka, uz obostranu želju da se FK Borac vrati na pobjednički put i ostvari ambicije do kraja sezone, dogovoren je dogovor prekid saradnje sa Zoranom Milinkovićem kojem želimo sve najbolje u nastavku trenerske karijere”, saopšteno je iz aktuelnog prvaka BiH.

Čelnici Banjalučana i iskusni fudbalski stručnjak rastali su se nakon manje od 20 dana saradnje. Milinković tako na neslavan način završava drugi mandat na klupi “crveno-plavih”.

Milinković je ekipu vodio na dva meča i tim je doživio dva poraza. Bolji od njih bili su Posušje s 0:1 i Zrinjski koji je u Banjaluci slavio s 5:1 što je najveći poraz Borca na “Gradskom stadionu” u Premijer ligi BiH.

Umjesto njega ekipu će u nastavku sezone voditi Nemanja Miljanović, koji je do sada bio na klupi juniora.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.