Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

On je najbolji!

Navijači Boroa zbog Bešića ljuti na Pullisa

Besic-

Middlesbrough je u prošlom kolu remizirao sa Derbyjem rezultatom 1:1, a u 55. minuti utakmice, trener Tony Pulis zamijenio je reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića.

Middlesbrough je u prošlom kolu remizirao sa Derbyjem rezultatom 1:1, a u 55. minuti utakmice, trener Tony Pulis zamijenio je reprezentativca Bosne i Hercegovine Muhameda Bešića. Bila je to prema mišljenju navijača kardinalna greška. Oni su Bešića vidjeli kao ubjedljivo najboljeg igrača svog tima do tog momenta.

– Muhamed je jedini koji pruža maksimum i šta se dogodi? Pulis ga zamijeni. Dobra poruka za ubuduće, naveo je jedan navijač.

Bio je to tek jedan od mnoštva komentara koji su prepravili twitter nalog Middlesbrougha. Među njima je bilo i humorističnih, koji su pokušavali smiriti situaciju. Neki su išli toliko daleko, pa su ovu izmjenu proglasili najčudnijom otkad prate fudbal.

– Čitav život pratim fudbal, a kad kažem čitav život, to zaista nije malo godina. Čudniju izmjenu nisam vidio, ova odluka bi se mogla jednostavno nazvati: Kako osakatiti svoj tim jednim potezom.