Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Navijači Juventusa ljuti na Ronaldovu sestru, uvrijeđen i Messi (FOTO)

Katia Aveiro

Katia Aveiro, sestra Cristiana Ronalda, na društvenoj je mreži objavila poruku koja se nimalo nije svidjela navijačima torinskog Juventusa, a po svemu sudeći ni Leu Messiju.

Katia se nalazi u svome i Cristianovu rodnom gradu Funchalu na Madeiri gdje je posjetila muzej posvećen Ronaldu. Muzej je osnovan dok je portugalski nogometaš još bio u Real Madridu i u kojemu su, zbog transfera u Juventus, morale biti odrađene neke preinake pa je Katia odlučila to nadgledati.

Na svojem je Instagram profilu objavila fotografiju na kojoj stoji uz figuru Cristiana Ronalda u prirodnoj veličini obučenu u Juventusov dres i napisala: “Oprosti, dečko, možeš li mi reći gdje je Torino? Samo želim znati gdje igra najbolji igrač na svijetu.”

Ova nimalo suptilna poruka trebala je biti podsjetnik kapitenu Argentine ko je zapravo najbolji igrač na planeti, barem kako njegova sestra tvrdi.

Navijači Juventusa dočekali su tu objavu s negodovanjem i zatrpali njen profil brojnim prijetećim porukama smatrajući da je time omalovažila njihov ugled.

U međuvremenu, Cristiano se nalazi u Torinu i već je započeo s treninzima, a navijači širom svijeta s nestrpljenjem iščekuju njegov prvi nastup.