Instagram poludio za sestrom Cristiana Ronalda

Katia Aveiro

Ako mislite da je u porodici Cristiana Ronalda samo jedna zvijezda, jako se varate. Naime, njegova 39-godišnja sestra Katia Aveiro sve je popularnija na društvenim mrežama te je na dobrom putu da zasjeni brata.

Osam godina stariju sestru najboljeg i najbogatijeg nogometaša na svijetu trenutno na Instagramu prati više od 90.000 obožavatelja. Pjevanjem se bavi od 2005. godine, kad se prvi put pojavila pod umjetničkim imenom LA Ronalda, a popularnost joj je naglo skočila nakon što je prije dvije godine sudjelovala u portugalskoj verziji Survivora.

https://www.instagram.com/p/BFi8ulvPUKK/?taken-by=katiaaveirooficial

Prošlog mjeseca bila je i na filmskom festivalu u Cannesu, gdje je nastupala na jednom događanju povezanom s festivalom. Lani je izrazila želju da ove godine predstavlja Portugal na Eurosongu, no ta želja nije joj se ispunila. Ipak, nije dopustila da je neuspjeh obeshrabri pa je nastavila redovno objavljivati fotografije na društvenim mrežama, a osim njene bujne figure one najčešće prikazuju njenu porodicu.

Osim kao pjevačica, Katia se probija i kao blogerica koja svojim obožavateljicama dijeli savjete kako da ostanu vitke, a istodobno zadrže svoje obline.

“Samo kad se brinem o svom tijelu brinem se i o svojoj duši. Koncentracija i žrtva čuvaju nevinost”, zaključila je Katia, koja sebe opisuje kao veoma spiritualnu osobu.

https://www.instagram.com/p/BFU7yaZvUHL/?taken-by=katiaaveirooficial

Nedavno je otkrila da je prebrodila težak period, dodavši da je ona oduvijek bila jaka i pravi borac, piše Daily Mail.

“Briga me što ljudi govore. Znam odakle potječem i da mi ništa ne može stati na put. Ja sam majka, umjetnica, poslovna žena, kći, supruga, prijateljica… Nije to sve lako”, rekla je.

Dodala je da je svjesna da je puno onih koje živcira uspjeh drugih, no ona se na njih ne obazire.

https://www.instagram.com/p/BFGiuuWvUHn/?taken-by=katiaaveirooficial

 

https://www.instagram.com/p/BE9JpsLPUM2/?taken-by=katiaaveirooficial

 

https://www.instagram.com/p/BE7AqyhvUE-/?taken-by=katiaaveirooficial

 

https://www.instagram.com/p/BEN5uy9vUJ6/?taken-by=katiaaveirooficial

 

https://www.instagram.com/p/BEGwE9DvUNp/?taken-by=katiaaveirooficial

 

https://www.instagram.com/p/BGJfLYWPUJI/?taken-by=katiaaveirooficial