Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pejović: Želja svih nas je da sezonu okončamo osvajanjem duple krune

nikola pejovic
Foto: FK Borac

Oliver Jandrić, sportski direktor Borca, kaže kako je želja svih u klubu da okosnica ekipe ostane na okupu i za narednu sezonu

Dan uoči revanš susreta finala Kupa BiH protiv Zrinjskog, Nikola Pejović produžio je ugovor sa FK Borac za još jednu sezonu.

Nikola je među Banjalučane redove stigao tokom januara prošle godine, a kako kaže, nije imao niti najmanju dilemu kada je stigla ponuda klupskog rukovodstva o produžetku saradnje.

“Drago mi je što ću i naredne sezone nositi dres Borca. U Banjaluci se od prvog dana osjećam kao kod kuće, a za sve u klubu imam samo riječi hvale. Sa ekipom i saigračima proživio sam mnogo lijepih trenutaka, a sada je stigla i šampionska titula. Nadam se da ćemo ovu sezonu okončati osvajanjem duple krune. To je želja i cilj svih nas”, rekao je Pejović nakon potpisivanja novog ugovora.

Oliver Jandrić, sportski direktor Borca, kaže kako je želja svih u klubu da okosnica ekipe ostane na okupu i za narednu sezonu.

“Nikola je svojim ponašanjem na i van terena pokazao na djelu koliko je privržen našem klubu i drago mi je što će i naredne sezone biti dio naše fudbalske porodice. Mi polako privodimo kraju sezonu u kojoj želimo da osvojimo duplu krunu, ali uveliko radimo i na formiranju tima za narednu sezonu i cilj nam je da budemo još jači”, rekao je Jandrić.