Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Meridianbet

Pogodi pravi trenutak: Milan i Roma ti donose extra bonus

Milan – Roma

Ponuda za ovaj meč Serije A je vrhunska – u Meridianu te čeka 800 različitih igara, a možeš da uživaš i u klađenju uživo, jer ti svaki minut nosi najjaču kvotu i extra bonus

Nedjeljno veče uz kvalitetan fudbal je definicija savršenog provoda. Današnji repertoar ispunjen je upravo takvim utakmicama, a najveću pažnju privući će Serija A i derbi kola koji će odigrati Milan i Roma.

Ponuda za ovaj meč Serije A je vrhunska – u Meridianu te čeka 800 različitih igara, a možeš da uživaš i u klađenju uživo, jer ti svaki minut nosi najjaču kvotu i extra bonus.

Rosoneri će danas od 17:15 ugostiti Romu u okviru 28. kola Kalča. Iako je Vučica (prema stanju na tabeli) u boljoj situaciji od Milana, kvote za ovaj meč su toliko uravnotežene da pravog favorita nema.

Kladionica Meridian na obje strane nudi jake kvote, pobjeda domaćina plaća 2.70, odnosno 2.65 koliko donosi trijumf ekipe iz Rima.

Kod nepredvidivih Italijana svaki scenario je moguć, od „paučine“ u mrežama pa do kiše golova. Tradicija ovdje „vuče“ na golove sa obje strane, pa vrijedi pokušati sa igrom GG, jer je kvota sasvim dobra (1.68).

Uz ovaj, odigraće se još pet mečeva u Seriji A, a aktivno će biti i u La Ligi, gdje Real Madrid na gostovanju Espanjolu nastavlja šampionsku trku udvoje sa Barsom.

Popodnevni termini rezervisani su za FA Kup i dvije utakmice Čempionšipu, što je vrhunski materijal za sastavljanje dobitnog tiketa i mogućnost za nevjerovatan bonus do 1000% i to samo u Meridianu.

A, ukoliko se registruješ na meridianbet.ba na poklon dobijaš 10 KM bonusa.