Fudbal

Jasmin Badžak

Potpredsjednik FK Željezničar pozitivan na koronavirus

24/03/2020

Na istoj svečanosti korona virusom zaražen je Džahid Muratbegović, direktor kompanije, kao i predsjednik federalnog prvoligaša FK Igman iz Konjica i Badžakov sugrađanin

Jasmin Badžak, potpredsjednik Fudbalskog kluba Željezničar iz Sarajeva pozitivan je na korona virus, te se nalazi na spisku oboljelih koji je objavila Općina Konjic, javlja Anadolu Agency (AA).

Badžak je bio na svečanosti održanoj povodom 70. godišnjice postojanja firme za namjensku industriju ”Igman” u Konjicu 11. marta, gdje je boravila i osoba iz Srbije zaražena korona virusom.

Na istoj svečanosti korona virusom zaražen je Džahid Muratbegović, direktor kompanije, kao i predsjednik federalnog prvoligaša FK Igman iz Konjica i Badžakov sugrađanin.

Nažalost, od oboljenja COVID-19 danas je u Sveučilišnoj bolnici u Mostaru preminuo 53-godišnji muškarac iz Konjica, prema posljednjim informacijama, vozač direktora kompanije ”Igman”.

U Konjicu je do danas korona virusom zaraženo 15 ljudi, dok je u cijeloj Bosni i Hercegovini 150, od kojih su dvije osobe preminule, a dvije su do sada izliječene.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.