Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

rukometna reprezentacija

Prce: Mislim da se pola nas nikada nije srelo u životu

rukomet_bih_prce

Selektor Bilal Šuman može računati na samo 11 igrača za meč sa Nijemcima, kao i Austrijancima tri dana poslije na domaćem terenu, ali unatoč tome ovi mečevi nisu odgođeni

Rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine sutra će se sastati sa Njemačkom na gostovanju u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a naš nacionalni tim ima ogromnih kadrovskih problema.

Selektor Bilal Šuman može računati na samo 11 igrača za meč sa Nijemcima, kao i Austrijancima tri dana poslije na domaćem terenu, ali unatoč tome ovi mečevi nisu odgođeni.

“Svi znaju u kakvom sastavu putujemo. To je 11 igrača. Mislim da se pola nas nikada nije srelo u životu. Situacija je takva kakva jeste. Možda za nas nije kao za druge. Dosta utakmica je odgođeno. Neke reprezentacije koje imaju manje problema, dobile su poštedu. Mi nismo mogli. Ne bih ulazio u detalje kako i šta”, rekao je Prce, dodavši:

“Ima nas to što nas ima. Bit će jako teško. Dat ćemo sve od sebe da se vratimo nepovrijeđeni i podignute glave, da ne možemo reći da nismo dali sve od sebe. Puno nam je bitnija ova druga utakmica”.