Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

vječiti rivali

Prepucavanja ne prestaju: Kapiten Sarajeva žestoko prozvao igrače Željezničara

krste_0

Nakon sinoćnje odluke ne prestaju prepucavanja na društvenim mrežama, a najviše prepucavanja se dešava na relaciji Sarajevo-Željezničar

Takmičarska komisija NSBiH jučer je donijela odluku kojom se prekida aktuelna sezona Premijer lige. Pored toga je donesen zaključak da se aktuelno stanje na tabeli uzme kao konačno, što je Izvršni odbor NSBiH sinoć i zvanično potvrdio.

Ovo na kraju znači da je Sarajevo šampion, te samim tim odlazi u kvalifikacije za Ligu prvaka, dok u Evropsku ligu odlaze Željezničar, Zrinjski i Borac. Iz lige ispadaju Čelik i Zvijezda 09.

Nakon sinoćnje odluke ne prestaju prepucavanja na društvenim mrežama, a najviše prepucavanja se dešava na relaciji Sarajevo-Željezničar.

Prvo je Ermin Zec objavio Instagram story, na kojem je prozvao ekipu Sarajeva, da bi to zatim uradio i Siniša Stevanović.

Kapiten Sarajeva, Krste Velkoski, je odlučio da ne ostane dužan sportskim rivalima, te je putem Instagrama odlučio da im žestoko uzvrati.

“Do sada imamo dvojicu Lola Smiljanića za sirotinju. Nagradno pitanje za titulu – koliko će ih biti do kraja”, napisao je Velkoski i označio u objavi Zeca i Stevanovića, prenose Sportske.ba.