Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

paul mitchell

Prije četiri godine utrčao je na teren i udario Grealisha, sad je pronađen mrtav

mitchell

Mitchell je tada dobio zatvorsku kaznu u trajanju od 14 sedmica zbog fizičkog napada, platio kaznu od 350 funti i dobio zabranu da u idućih 10 godina posjećuje nogometne utakmice unutar Velike Britanije. Pristup stadionu St. Andrew's zabranjen mu je doživotno

Paul Mitchell je čovjek koji je do 2019. bio potpuno nepoznat široj javnosti. Međutim, njegovo ime se od te godine provlači po gotovo svim otočkim medijima.

On je huligan koji je u gradskom derbiju Birmingham Cityja i Aston Ville utrčao na teren i šakom s leđa udario Jacka Grealisha, kapitena gostiju.

Mitchell je tada dobio zatvorsku kaznu u trajanju od 14 sedmica zbog fizičkog napada, platio kaznu od 350 funti i dobio zabranu da u idućih 10 godina posjećuje nogometne utakmice unutar Velike Britanije. Pristup stadionu St. Andrew's zabranjen mu je doživotno.

Danas se prolomila vijest da je Mitchell pronađen mrtav. Bile su mu tek 32 godine, a iza sebe je ostavio troje djece. Porodica je potvrdila smrt. “Bez njega više neće biti isto”, rekla je njegova majka.