Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Raiola najavio Balotellijev povratak u Englesku

balotelli

Najbolji igrač Nice Mario Balotelli mogao bi da se vrati u Premier ligu posle samo pet mjeseci, otkrio je njegov menadžer Mino Raiola.

Balotelli je, posle loše epizode u Liverpoolu, osvježio karijeru na Azurnoj obali i najzaslužniji je što je Nica na prvom mjestu Ligue 1, zbog čega je ponovo u centru pažnje velikih klubova.

“Već smo u pregovorima sa nekoliko engleskih klubova, ali je rano da se priča o tome. Oduvijek sam znao da će se Mario vratiti u formu. Imao je tešku godinu u Liverpoolu, ali je ostao stabilan i ostavio emocije po strani”, rekao je Raiola za “Talksport”.

Poznati agent “bocnuo” je menadžera Liverpoola Jurgena Kloppa izavio da je dokazao koliko je Nijemac pogrešio oko Balotellija.

“Sramota je da Klopp nije dao pravu šansu Mariju. Balotelli je pokazao koliko može, shvata sada neke stvari i zna da je griješio. Nema potrebe da se vraćamo nazad”, zaključio je Raiola.

Kontroverzni italijanski napadač ove sezone postigao je 10 golova na 14 utakmica u senzacionalnoj sezoni Nice jer je na čelu šampionata nakon prvog dijela sezone.

Balotelli je, pored Liverpoola, na Ostrvu igrao i za Manchester City, dok je u Italiji bio član Lumezzana, Intera i Milana.