Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kraljevski klub

Real spreman Neymara platiti “suhim zlatom”: Imat će najveću platu u historiji fudbala

neymar

Europskom prvaku treba nekoliko novih igrača

Real Madrid na ljeto kreće u veliku rekonstrukciju momčadi nakon debakla u Ligi prvaka i španskom prvenstvu.

Europskom prvaku treba nekoliko novih igrača, a hronično im nedostaje pravi napadač nakon Ronaldova odlaska. Kako piše katalonski list Sport, Real je navodno spreman PSG-u platiti 350 milijuna eura za Neymara koji je sve nezadovoljniji u Parizu.

PSG je također senzacionalno ispao iz Lige prvaka nakon što je prosuo prednost 2:0 iz prve utakmice protiv Manchester Uniteda te ni ove sezone neće napraviti veći iskorak na europskoj sceni. Sve to, tvrdi Sport, trebalo bi biti znak Neymaru da odlazak u PSG možda i nije bila najbolja odluka.

Pariški klub odavno je rekao da Brazilac nije na prodaju, ali je 350 milijuna eura novac koji se ne odbija. Posebno u sjeni golemih problema s financijskim fair-playom koji bi PSG djelomično zadovoljio prodajom nekog od svojih igrača. Real je navodno želio Mbappea, no on još ne želi otići iz Francuske, a Neymar je marketinški, za sad, puno bolja opcija.

Osim što je spreman platiti rekordan novac za nekog fudbalera, Real nudi Neymaru 45 milijuna eura godišnje plate čime bi postao najplaćeniji igrač u historiji. Ugovor bi mu bio veći i od Messijevog što je bio jedan od ključnih razloga za odlazak u Pariz 2017. godine za 222 milijuna eura.