Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Zrinjskog

Rendulić se oglasio nakon poraza: Bilo je “brigo moja, pređi na drugoga”

Krunoslav Rendulić
Foto: Denis Kapetanovic/PIXSELL
Krunoslav Rendulić

Rendulić smatra kako još ništa nije gotovo budući da je prvenstvo još u ranoj fazi, a izjavu je završio na zanimljiv način

Ekipa Zrinjskog je sinoć poražena na Stadionu pod Bijelim Brijegom od ekipe Posušja rezultatom 1:0.

Nakon utakmice novinari Arena Sport TV, ali i cijela javnost, ostala je zatečena potezom šefa stručnog štaba Zrinjskog Krunoslava Rendulića. On se nije pojavio pred kamerama dati izjavu.

Ipak, Rendulić se pojavio na obaveznoj konferenciji za medije nakon utakmice i izjavio je sljedeće:

“Čestitke Posušju na zasluženoj pobjedi. Jasno je da mi nismo bili pravi. Već na zagrijavanju se vidjelo da je energija loša i da je gotovo pa i nema. Kad uđeš bez energije ne možeš ništa drugo ni očekivati. Drugo poluvrijeme kad nešto hoćeš i želiš onda to više ne ide. Ako uđeš ovako kako smo mi ušli, onda nisi zaslužio ništa drugo nego poraz.”

Rendulić smatra kako još ništa nije gotovo budući da je prvenstvo još u ranoj fazi, a izjavu je završio na zanimljiv način.

“Jasno je da je Posušje dosta bolje nego prošle godine. Jednostavno danas nismo bili pravi i to smo platili porazom. Dobro je to što je prvenstvo tek počelo. Ne možemo se vaditi na neki umor. Bili smo loši i to je to. Gol smo dobili iz našeg kornera. Danas je bilo sve – brigo moja, pređi na drugoga. Neću ja ti ćeš.”

Zrinjski već u subotu gostuje kod Sarajeva na Koševu, dok Posušje u nedjelju gostuje Borcu u Banja Luci.