Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Ronaldo objavio poruku zbog koje su navijači Manchester Uniteda poludjeli

ronaldo1

“Uskoro ću s vama podijeliti zanimljivu vijest, jedva čekam”, napisao je Cristiano Ronaldo na Instagram profilu.

Takva poruka uz prigodnu sliku raspametila je navijače Manchester Uniteda koji bi svog ljubimca voljeli ponovno vidjeti na Old Traffordu.

Exciting news to share with you tomorrow. Can’t wait!

A photo posted by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Napadač ‘kraljevskog kluba’ se na crno-bijeloj fotografiji nalazi u društvu dvojice muškaraca za koje se ne može sa sigurnošću reći jesu li novinari, njegovi prijatelji ili eventualno neki nogometni menadžeri. Iako se ne zna o čemu je tačno riječ i kakva će vijest biti, navijači ‘crvenih vragova’ nadaju se kako bi 30-godišnji Portugalac mogao javnosti obznaniti povratak na Old Trafford.

Valja napomenuti kako se fanovi Uniteda ne bi trebali pretjerano zanositi s obzirom da su u Realu jasno dali do znanja kako nemaju namjeru prodavati svog najboljeg igrača koji s Madriđanima ima ugovor do 2018. godine. Ipak, svaka logika pada u vodu kada nogometaš postavi ovakvu poruku na društvenu mrežu, a većina komentara stigne upravo iz Manchestera u kojima se navijači pitanju da li Portugalca samo nekoliko sati dijeli od povratka na Old Trafford.

“Molim te reci mi, vraćaš li se u Manchester United”, jedan je od komentara.

Iako u Manchesteru ne kriju kako bi nakon šest godina popularnu sedmicu ponovno voljeli vidjeti u crvenom dresu, ako je za vjerovati čelnicima Reala, takav scenarij je gotovo pa nezamisliv. Perez i društvo ne žele prodati napadača koji je u 300 nastupa za ‘kraljevski klub’ postigao nevjerovatnih 313 pogodaka i osvojio dvije Zlatne lopte u posljednje dvije godine, te je u nekoliko navrata kazao kako je i sam zadovoljan životom u Madridu.

Španski As navodi kako su u Unitedu osim za Ronalda zainteresirani i za Garetha Balea, Karima Benzemu i Raphaëla Varanea.