Fudbal

Hadžić razriješen dužnosti

Sarajevo nakon loših rezultata smijenilo sportskog direktora

18/04/2021

Na današnjoj online sjednici Upravni odbor donio je odluku da se koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić razriješi dužnosti

Nakon poraza u utakmici 26. kola m:tel Premijer lige Bosne i Hercegovine protiv FK Borac danas je održana vanredna sjednica Upravnog odbora Fudbalskog kluba Sarajevo gdje su razmatrani ostvareni sportski rezultati u proljetnom dijelu sezone, objavio je aktuelni šampion na zvaničnoj stranici.

“Na današnjoj online sjednici Upravni odbor donio je odluku da se koordinator sportskog segmenta Emir Hadžić razriješi dužnosti.

Hadžić je dužnost koordinatora za sportski segment obavljao od maja 2018. godine, a u tom vremenskom periodu Bordo tim je ostvario historijske uspjehe. Osvojena je prva dupla kruna, zatim i po prvi put odbranjen naslov prvaka države.

U momentu, FK Sarajevo se nalazi na putu odbrane treće uzastopne titule prvaka, na prvom mjestu sa 52 osvojena boda, te je u borbi za finale Kupa Bosne i Hercegovine.

Uprava Fudbalskog kluba Sarajevo moli sve navijače da u narednom periodu budu ujedinjeni, pruže podršku klubu, te da svi zajedničkim snagama još jednom ostvarimo cilj.

Fudbalski klub Sarajevo se zahvaljuje Hadžiću na svim ostvarenim rezultatima u protekle tri godine, te želi sreću u budućim sportskim izazovima”, stoji u saopštenju FK Sarajevo.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.