seria a

Sarri: Dybala je ljut? Baš me briga

dybala (1)

Sarri je u 69. minuti umjesto njega na teren uveo Higuaina, a Dybala je nervozno gestikulirao prema treneru kako bi pokazao nezadovoljstvo tom odlukom

Juventus je jučer pobijedio je Romu 2:1 na Olimpicu u 19. kolu i sada ima dva boda više od Intera, koji je remizirao s Atalantom (1:1). Treći Lazio ima četiri boda manje od Stare dame, ali i utakmicu manje te bi se mogao potpuno uključiti u borbu za Scudetto.

Utakmicu su osim golova Demirala, Ronalda i Perottija obilježili i ozljede Demirala i Zaniola, a puno se pričalo i o Dybalinoj reakciji prema Sarriju prilikom izlaska iz igre.

Sarri je u 69. minuti umjesto njega na teren uveo Higuaina, a Dybala je nervozno gestikulirao prema treneru kako bi pokazao nezadovoljstvo tom odlukom.

Novinari su kasnije Sarrija pitali o toj situaciji, a on je kratko odbrusio.

“Dybala je ljut? Baš me briga. Igra je išla u tom smjeru i ja sam povukao prikladan potez. Dok god se on ljuti, ali na terenu igra kako treba, nemam problem s tim. Da mediji napadnu igrače svaki put kad se ovako ponašaju, možda ne bi bili takvi. Ovako misle da su uvijek u pravu”, rekao je Sarri.