Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Slišković najavio promjene u sastavu pred Krupu

baka_sliskovic_sampion_1

Blaž Slišković je nakon poraza u Bijeljini od Radnika održao sastanak s igračima na kojem im je kazao da se predstava poput bijeljinske ne smije ponoviti. Na današnjoj konferenciji za medije kazao je da vjeruje da su igrači shvatili poruku koju im je želio prenijeti.

– Nakon dvije pobjede pomislili smo da smo nepobjedivi, odnosno da je dovoljno da samo izađemo na teren da bi se pobijedilo. Ne smijemo misliti da ćemo se prošetati prvenstvom, pa bez obzira s kim da igraš moraš dati maksimum ili barem najmanje onoliko koliko protivnik da, izjavio je Slišković.

Trener Plemića smatra da je Krupa iznimno kvalitetan protivnik, dok Zrinjskom igra samo pobjeda.

– Imaju kontinuitet, igraju zajedno više od godinu dana, dobro se poznaju i imaju sistem kojim im dosta dobro odgovara. To je njihov trener dobro posložio i očekujem tešku utakmicu, još težu s psihološkog aspekta jer nakon poraza u Bijeljini imamo imperativ. Ništa osim pobjede u ovom trenutku za nas ne bi bilo dobro, kazao je Slišković.

Kada je u pitanju sastav za sutrašnju utakmicu trener Zrinjskog još nije odlučio kojih jedanaest igrača će započeti meč.

– Nemamo kartoniranih niti ozbiljno povrijeđenih igrača. Vrlo je moguće da će biti promjena, jer ne želim da igrači pomisle kako imaju zagarantirano mjesto u prvoj postavi bez obzira na doprinos na terenu, poručio je trener Zrinjskog.