Fudbal

Spavala sam s Ronaldom, zbog mene je ostavio Irinu

04/06/2015

Cristiana Ronalda u posljednje vrijeme povezuju s mnogobrojnim ljepoticama, a jedna od njih je i Daniella Chavez. Još prije mjesec dana venecuelanski mediji donijeli su priču o tome kako ljubuje s Portugalcem, ali tada je sve to spadalo u sferu nagađanja. Sada je ona sama izašla u medije i potvrdila ‘šuškanja’. Štoviše, tvrdi da je Ronaldo zbog nje ostavio bivšu djevojku.

“Upoznali smo se prošle godine i prvo smo komunicirali putem maila. Bio je malo sramežljiv, ali brzo se opustio i postao prava muškarčina. Imala sam dojam da me i voli, ali nismo htjeli s time izaći u javnost”, rekla je Chavez.

Muacks…buenas noches mis amores.. Visiten mi web?????? WWW.DANIELLACHAVEZ.COM ???????????. Mi falda de @tiendacanelachile ? . .

A photo posted by Daniella Chavez ? (@daniellachavezc) on

Ronaldo je u to vrijeme bio u vezi s Irinom Shayk, a nedugo nakon toga su prekinuli. Ova playboyeva zečica tvrdi da je ona razlog.

“Željela sam si ispuniti san i imati seks s njim. Volim njegovo tijelo. Cristianu se sviđalo moje lice, moje grudi, ali i činjenica da nikada prije nije spavao s Playboyevom zečicom”, rekla je lijepa manekenka.

Komentari

1 Comment

  1. Edin

    04/06/2015 at 12:53

    Nema ništa gore nego kada vidiš djevojku koja se hvali što je Kurva.

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.