Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nakon nereda u Splitu

Stadion Poljud suspendovan do konačne odluke Disciplinske komisije HNS-a

hrvatski nogometni savez
Foto: HNS

Uvidom u zapisnik i izvještaj sa spomenute utakmice časnika za sigurnost utvrđeno je da je minutu nakon završetka iste došlo do neovlaštenog ulaska dijela domaćih navijača sa sjeverne tribine na teren i sukoba istih s policijskim službenicima

Komisija za takmičenje Hrvatskog nogometnog kupa donijelo je odluku o suspenziji Gradskog stadiona Poljud za odigravanje svih utakmica seniorske ekipe HNK Hajduk do konačne odluke Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza.

Komisija je odluku donijela na temelju zapisnika utakmice i izvještaja časnika za sigurnost s utakmice polufinala Hrvatskog nogometnog kupa između Hajduka i Dinama, saopćeno je na internetskim stranicama HNS-a.

Uvidom u zapisnik i izvještaj sa spomenute utakmice časnika za sigurnost utvrđeno je da je minutu nakon završetka iste došlo do neovlaštenog ulaska dijela domaćih navijača sa sjeverne tribine na teren i sukoba istih s policijskim službenicima, a neredi su nastavljeni i poslije spomenutog incidenta, na tribinama i u široj zoni stadiona, čime su se stekli uvjeti iz članka 66. stavak 4. Disciplinskog pravilnika HNS-a, kaže se u saopćenju.