Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

FK Velež

Stavite svoju odluku na papir, ako imate časti i dostojanstva

New Project (2)

Da li svoje odluke donose danima prije u kafanama na kojima “završavaju poslove”?

“Dužni smo se oglasiti povodom odluke Takmičarske komsija za suđenje Prve lige Federacije Bosne i Hercegovine”, stoji u saopštenju FK Velež nakon sramotne odluke Komisije za sudije i suđenje Prve lige FBiH da se sudiji Kenanu Bajrakaterviću da prolazna ocjena za cirkus koji je priredio proteklog vikenda u Goraždu.

“Iako je većina medija prenijela informaciju kako se utakmica između Veleža i Goražda neće ponavljati, mi nismo dobili zvaničnu odluku niti bilo kakav dopis od pomenute Komisije.

Ovo je još samo jedan dokaz o neozbiljnosti rada tijela koje bi trebalo dijeliti pravdu na zelenima terenima. Morami iskazati sumnju u njihove namjere i uputiti im javno pitanje za čije interese rade?

Da li svoje odluke donose danima prije u kafanama na kojima “završavaju poslove”? Sa potpunim pravom se uvukla sumnja u navijače i sve one kojima je Velež najvažnija stvar u životu.

Ako imate časti i dostojanstva udostojite se poslati nam zvaničnu odluku!

Znamo njen ishod jer da imate digniteta i morala, utakmica u Goraždu bi morala biti ponovljena, a dijeloci pravde udaljeni doživotno iz arbitraže.

Prevarili ste se ako mislite da ste nas pokolebali, mi sigurno odustati nećemo!”, poručili su danas iz Veleža.

Ko sve stoji iza bruke u Goraždu i rušenja Veleža