Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sp u kataru

Svih pet analitičara “The Athletica” u duelu Argentine i Hrvatske vide istog pobjednika

New Project (27)

Podsjetimo, Hrvatska je i protiv Brazila bila autsajder pa je ipak prošla dalje

Hrvatska nogometna reprezentacija igrat će protiv Argentine u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Ekipa koju predvodi Zlatko Dalić za svoje će se drugo uzastopno finale boriti u utorak od 20 sati. Argentina, predvođena Lionelom Messijem, favorit je u ovoj utakmici, barem prema kladionicama.

Analizu susreta napravio je ugledni sportski medij “The Athletic”. Svi su se stručnjaci Athletica, njih petorica, složili da će Argentina iz polufinala s Hrvatskom izaći kao pobjednik.

Podsjetimo, Hrvatska je i protiv Brazila bila autsajder pa je ipak prošla dalje. Nakon penala.

“Otkad je krenulo Svjetsko prvenstvo Lionel Messi i Argentina su u centru pažnje i jedni od favorita za osvajanje takmičemja. Najviše se priča o tome je li Messi sposoban voditi svoju zemlju do naslova svjetskog prvaka”, piše u analizi “The Athletica”.

“Dosad je Messi bio sjajan, ali Argentina se susreće s neukrotivom Hrvatskom. Argentina je favorit u ovoj utakmici, no Hrvatska je pobijedila 3:0 u utakmici grupne faze 2018. godine. Koliko će se ta utakmica vrtjeti po glavama Argentinaca?” dodaju u analizi “Athletica”.

Analitičari koji pišu za “The Athletic” Ed Malyon, Dan Santaromita, Andrew DeWitt, Jeff Reuter i John Hayes, svi su jednoglasno ocijenili da Argentina ide u finale.

Nije daleko utorak, kada od 20 satai igraju Argentina i Hrvatska, pa ćemo vidjeti jesu li svi bili u krivu ili u pravu.