Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Todorović: Hvala Prosinečkom, puno mi je pomogao

todorovic

Igrači Crvene zvezde na večerašnjoj utakmici protiv Salzburga bit će lišeni podrške svojih navijača jer je UEFA kaznila crveno -bijele sa dvije utakmice bez publike. To će sigurno ići na ruku Austrijancima, ali desnom beku Salzburga Darku Todoroviću nije drago zbog toga.

– Sigurno da će biti dosta lakše nego da su navijači Zvezde na stadionu, ali meni je iskreno malo žao jer sam želio osjetiti atmosferu na punoj Marakani, rekao je Todorović.

– Gledali smo dosta utakmica i mislim da dobro poznajemo ekipu i način igre Crvene zvezde. Znamo da su odlični tehničari i da imaju brza krila, ali ćemo nastojati da nametnemo svoj stil igre jer bi nam u tom slučaju bilo dosta lakše, istakao je desni bek Salzburga i dodao da je atmosfera u timu odlična pred dvomeč sa šampionom Srbije.

U RB Salzburg je stigao iz Slobode za koju je igrao dvije sezone. Odlične igre donijele su mu transfer u Austriju, ali i poziv selektora Prosinečkog.

– Ovo je drugi svijet u odnosu na uslove koji vladaju kod nas i jako sam sretan što sam tu. Nadam se da ću dobrim radom i igrama pomoći ekipi, dodao je.

Kada je reprezentacija BiH u pitanju, ističe da ima veliku podršku selektora, ali i ostalih Zmajeva.

– Prosinečki mi je dosta pomogao u smislu da ne budem nervozan i da budem pametan i radim samo ono što znam. Stvarno sam mu zahvalan, ali i ostalim igračima u reprezentaciji koji su mi pomogli, lijepo me prihvatili i pružili mi podršku, zaključio je Todorović.