Stipe Baljić

Trener Posušja zadovoljan s pripremama svoje ekipe

Stipe Baljic – posusje – fena (1)

Naglasio je kako su imali nekih manjih problema s ozljedama u igračkom kadru, no da im to nije poremetilo plan priprema

Premijer liga BiH nastavlja se slijedećeg vikenda i nogometaši Posušja će igrati na gostovanju kod Radnika, izravnog konkurenta u borbi za ostanak, a šef stručnog štaba Posušja Stipe Baljić kaže kako je zadovoljan s dosadašnjim pripremama svoje ekipe.

– U cjelini sam zadovoljan s odrađenim pripremama, posebno u glavnom dijelu tih priprema u Trebinju gdje smo imali vrlo dobre uvjete za rad te dvije jake utakmice protiv Budućnosti i Leotara. Malo su nas poremetila otkazivanja utakmica s Bokeljom i Tuzla Cityjem pa smo u tom dijelu morali mijenjati plan i program rada, ali bez obzira na to mogu reći da sam zadovoljan odrađenim na ovim pripremama – kazao je u izjavi za Fenu Balajić.

Naglasio je kako su imali nekih manjih problema s ozljedama u igračkom kadru, no da im to nije poremetilo plan priprema.

– Nekih manjih problema sa ozljedama smo imali i neki su igrači imali po dva do tri dana poštedu zbog mehaničkih ozljeda, ali u cjelini nekih većih problema nismo, osim igrača koji su od početka priprema izvan kadra i trebat će im još neko vrijeme do potpunog oporavka, a to su Miletić i Luka Begić, uz već ranije ozlijeđenog Tomislava Barišića za kojeg je ova polusezona, nažalost, vjerojatno završena – istaknuo je trener Posušja.

Osvrnuo se i na igrački kadar i njihov rad na pripremama i prilagodbu novih igrača koji su pristigli nedavno u klub.

Svi momci koji su došli zaista rade jako dobro, trude se i imaju želju što je najbitnije. Sigurno da nekima od njih treba još malo vremena da se prilagode na zahtjeve Premijer lige, ali zadovoljan sam s njihovim angažmanom i radom na treninzima što je najvažnije. Sve ovo što sam rekao vrijedi i za Pavkovića – kazao je.

Dotaknuo se i utakmice protiv Radnika na gostovanju u Bijeljini na kojoj će obje momčadi tražiti bodove u borbi za ostanak u Premijer Ligi BiH.

– S analizom Radnika smo počeli u jednom dijelu već prošli tjedan , a nastavljamo u ovom. Uz svu analizu koju radimo mislim da će izuzetno važna biti prilagodba na teren. Sigurno je da na svakoj utakmici idemo s ciljem da dođemo maksimalnog učinka, pa će tako biti i u ovoj u Bjeljini – kazao je Balajić.